Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi. 
Marca „Crystal-Fashion®”,proprietatea Companiei Brosch & Co Maketing S.R.L., este marcă întregistrată la Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (O.S.I.M.) cu numărul de înregistrare nr. 98079 acordat în temeiul Legii nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice. 
Crystal-Fashion®” este marcă de bijuterii și accesorii create după ideile atelierului nostru, dar putem oricând să creăm articole după imaginația și cererea clienților noștri. Furniturile (părțile metalice) folosite în asamblare sunt de ultimă generație si special create pentru marca noastră.
Sub Marca „Crystal-Fashion®” nu se comercializează produse finite ale altor producători.
Bijuteriile noastre sunt create și realizate doar în atelierul nostru.
Datorită extinderii producției în serie, a experienței și a multiplelor tehnici folosite, marca „Crystal-Fashion®” a obținut licența Swarovski. Întrucât Compania Brosch & Co  Marketing este Branding Partner Swarovski, marca „Crystal-Fashion®” folosește exclusiv cristale marca SWAROVSKI® Crystals”.
Cu mare mândrie ne regăsim între cele mai mari mărci producătoare cu licența Swarovski din lume: https://www.crystals-from-swarovski.com/brands/crystal-fashion/