Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi.



Politica de confidentialitate


crystal-fashion.ro este proprietatea BROSCH&CO MARKETING SRL, având următoarele date de identificare: sediul social în România, sat Floresti, comuna Floresti, str. Avram Iancu, nr. 421G, județ Cluj, cod poștal 407280, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj cu nr. J12/283/2004, CUI RO16075441, Tel.: +40(0)721 44 22 82; E-mail: office@crystal-fashion.ro
BROSCH&CO MARKETING SRL este înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la nr. X.
 
crystal-fashion.ro poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar.
 
Prin completarea formularului privind înregistrarea ca membru pe site, Utilizatorul declară că își dă consimțământul în mod expres și neechivoc ca datele sale cu caracter personal să intre în baza de date a societății BROSCH&CO MARKETING SRL și să fie prelucrate și folosite în viitor de către aceasta.
 
Notă de informare privind protecția datelor personale
Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele și prenumele, telefon, email, adresa (domiciliu/reședința).
 
Scopurile colectării datelor dvs. de către BROSCH&CO MARKETING SRL, fără alte obligații din partea acestei societăți, sunt următoarele:
-          transmiterea de mesaje non-comerciale/comerciale/administrative (privind schimbări în site, modificare a prețurilor, administrare etc.);
-          transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea site-ului și a tuturor terților cu care crystal-fashion.ro are relații de orice natură (inclusiv comerciale);
-          informarea utilizatorilor asupra conținutului coșului de cumpărături, a stării comenzii și a contului lor;
-          constituirea unei baze de date cu datele clienților pentru prelucrări statistice;
-          livrarea produselor;
-          gestiune economico-financiară;
-          accesul la facturi.
 
Noi utilizăm informațiile strânse de pe site, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra site-ul, de a soluționa întrebările dvs.,de a îmbunătăți site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și serviciilor oferite. La înregistrarea în cont v-ați dat acordul asupra utilizării datelor dvs. cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra stării comenzii dvs., noilor oportunități/produse oferite de crystal-fashion.ro și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dvs., precum și newslettere cu informații utile/comerciale. Utilizarea datelor cu caracter personal de către crystal-fashion.ro este în conformitate cu reglementările legale, în vigoare, în legătură cu protecția persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
În cazul în care refuzați a ne furniza datele dvs. cu caracter personal nu veți putea deveni membru și nu veți putea beneficia de serviciile, produsele și informațiile pe care site-ul nostru le pune la dispoziția dvs.
 Ne obligăm să nu transmitem datele personale către terți și să respectăm confidențialitatea datelor.
 
Destinatarul informațiilor este societatea Brosch&Co Marketing S.R.L., precum și colaboratorii persoane fizice sau juridice (exemplu: firma de curierat). Prin completarea datelor din formularul de înregistrare, utilizatorul/cumpărătorul este de acord să transmită datele către site și proprietarul acestora este de acord cu stocarea, transmiterea și prelucrarea datelor personale.
Furnizarea datelor cerute de către site, respectiv înregistrarea datelor utilizatorilor, este obligatorie pentru achiziționarea de produse și folosirea serviciilor pe site, respectiv pentru abonarea la newsletter. În cazul refuzului de a le furniza, aceștia nu vor avea posibilitatea de a achiziționa produsele, de a utiliza serviciile oferite și nu se vor putea abona la newsletter.
Atunci când un utilizator își creează un cont pe crystal-fashion.ro, va primi comunicări comerciale din partea crystal-fashion.ro doar în măsura în care și-a dat consimțământul expres, selectând opțiunea corespunzătoare.
Datele colectate cu privire la newslettere și alerte sunt confidențiale.  Crystal-fashion.ro va putea selecta utilizatorii cărora le va trimite newslettere și alerte.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, crystal-fashion.ro are obligația de a prelucra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatori.
Completarea de către Utilizatori a formularelor pe site echivalează cu acceptarea necondiționată ca aceste date să fie incluse în baza de date a crystal-fashion.ro și cu utilizarea și prelucrarea de către crystal-fashion.ro, afiliații și colaboratorii acestuia pentru desfășurarea activităților enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitându-se la furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată / bancare.
Clienților le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale. Utilizatorii au dreptul de a solicita ștergerea totală sau parțială a datelor cu caracter personal. Utilizatorul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus în baza unei cereri scrise, semnate și datate, înaintată către sediul Brosch&Co Marketing SRL.
Refuzul furnizării acestor date determină imposibilitatea onorării Comenzilor.
În cazul în care Utilizatorul își modifică prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja către crystal-fashion.ro și există Comenzi în derulare, Comenzile își păstrează datele de la momentul plasării Comenzii, iar livrarea produselor se va face luându-se in considerare acele date.
Crystal-fashion.ro nu solicită Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc.) informații confidențiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care Utilizatorul le divulgă unor terți, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acțiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate ține răspunzător pe crystal-fashion.ro pentru niciun fel de prejudiciu.
Not keeping data: Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către crystal-fashion.ro, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
3D Secure: 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor și vânzărilor în tranzacții sigure pe Internet. Această măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plății pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dăcă au cod CVV/CV2).
Securitatea datelor: Pentru confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră, înregistrarea și autentificarea pe crystal-fashion.ro implică o parolă.
Crystal-fashion.ro se obligă să aplice măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.
Informațiile cu caracter personal postate de către dvs. în cadrul site-ul, pot fi copiate și stocate de către terți asupra cărora crystal-fashion.ro nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul că terțe părți utilizează informații pe care le-ați postat sau le-ați făcut disponibile în spațiile publice.
Datele dvs. nu vor fi transferate în străinătate.
Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.
Dezvăluirea și transmiterea informațiilor cu caracter personal: Crystal-fashion.ro nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile dvs. cu caracter personal.
Crystal-fashion.ro poate, totuși, transmite informația terților în următoarele cazuri:
- Cu acordul dvs. ;
- Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dvs.;
- În cazul în care informația e necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs.;
- Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:
(a) e prevăzut într-o dispoziție legală;
(b) protejează drepturile companiei sau companiilor afiliate;
(c) previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;
(d) protejează siguranța individului sau siguranța publică;
(e) aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații.
- În cazul în care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de crystal-fashion.ro sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii;
- În cazul în care compania fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie, baza de date e transferată noului operator.
În cazul în care vor apărea situații ca cele menționate mai sus veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-ul crystal-fashion.ro.
Informaţii speciale utilizatorilor internaţionali: Site-ul crystal-fashion.ro este găzduit în România şi este intenţionat şi direcţionat utilizatorilor din Europa. Dacă sunteţi un utilizator, care accesează pagina noastră din America, Asia sau altă regiune cu legi specifice privind colectarea, folosirea şi dezvăluirea datelor personale, ce diferă de legile din România sau a Uniunii Europene, fiţi conştienţi, că prin folosirea site-ului de administrare ce este guvernat de către legislaţia română, transmiteţi informaţiile dumneavoastră personale în România şi sunteţi de acord cu acest transfer.
Feedback: Brosch&Co Marketing SRL oferă posibilitatea de a trimite comentarii, întrebări, sugestii și notificări. Toate datele trimise de către dumneavoastră în aceste scopuri vor fi folosite ținând cont de confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră.
Modificări ale politicii de confidențialitate: Dacă considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm, să ne contactați și să vizualizați periodic această secțiune.
BROSCH&CO MARKETING SRL
Tel: +40(0)721 44 22 82
E-mail: office@crystal-fashion.ro