----INVENTAR----

Ok

Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi. 
Ne străduim extrem ca fotografiile produselor să reflecte în cât mai mare măsură adevărata frumusețe a cristalelor.
Vă vom prezenta câteva detalii pentru o informare cât mai bună a proprietăților cristalelor:
   Cristalele se împart în familii, în funcție de scopul pentru care sunt produse:
-Cristale de cusut (cu 2 găuri), aceste pietre au spatele plat și folie netransparentă, matta.
-Cristale de lipit, sunt pietre fără gaură, cu spatele plat, folie netransparentă, se pot lipi cu lipici la rece sau la cald cu fier sau presă.
-Cristale Fancy sunt pietre netransparente, fără gaură, care au nevoie de monturi sau casinguri speciale pentru a putea fi asamblate.
-Cristale Margele, sunt pietre cu gaură transversală, care se pot înșira sau agăța. Mărgelele pot fi transparente sau semitransparente, cu efect intens sau doar simplu color.
-Cristale Pendants, sunt pietre cu gaură într-o extremitate, pot fi transparente, semitransparente sau netransparente. Aceste cristale au o folie aplicată de către fabrică, denumit efect special.
   Anumite efecte pot să inducă în eroare, deoarece pozele sunt dificil de realizat sau cristalul își schimbă culoarea în funcție de suportul pe care se află. De exemplu:
-Crystal Clear –este alb curat cum spune și numele, DAR ca și mărgea sau pandant va fi complet transparent (ca și sticla), iar în forma de cristal negăurit (fancy, de lipit sau cusut) va arăta netransparent, un alb intens, cu spatele foliat.
-Cristal Colorat –în formă de mărgea sau pandant (piatră găurită) va fi complet transparent, dar colorat, -în formă de cristal negăurit (fancy, de lipit sau cusut) aceași culoare va fi netransparent, culoare intensă, cu spatele foliat.
-AuroreBoreale - efect simplu, aplicat pe un cristal fancy negăurit va fi netransparent, dar va reflecta toate culorile curcubeului împrumutând culorile vecine. Acelați efect de AB pe un pandantiv sau margea (pe un cristal găurit) va arata semitransparent, pe negru va deveni galben și pe alb va arata bleu-albastrui.
-BlueAB- efect simplu, (sau efectul de gheață) este un efect foarte iubit și există doar pe varianta semitransparent, astfel pe negru va arata bleu intens și pe piele devine efect gheață.
-Vitrail Light –efect special netransparent indiferent de cristal. Efectul este roz-movuliu și este inconfundabil.
-Vitrail Medium-efect special, netransparent indiferent de piatraă, mijlocul cristalului fiind roz intens și extremitățile verzi-maroniu.
-Bermuda Blue- efect special (netransparent) combinație de nuanțe diferite de albastru, cu mijlocul deschis si extremitățile închise.
-Heliotrope- efect special (netransparent) combinație de movuri intense.
   Prețul produselor cresc după și în funcție de următoarele criterii tehnice:
-Cristal :clear, color, efect simplu, efect special, color+ efect.
-Furnitura: surub direct, agățătoare simplă, agățătoare cu model, Leverback, asamblaj.
-Tehnica de asamblare: simplu asamblat (1 crystal), lipitura simpla (presa), asamblaj simplu, construcție de pietre, asamblaj complex, casing sudat, construcție de ciment, combinație: asamblaj+ciment, combinate: sudură+ciment.