Marca - Crystal-Fashion®
loading

Marca

Crystal-Fashion® a luat naștere pe ringul de dans în cadrul competițiilor de Dans Sportiv ale Federației Române de Dans.
Crystal-Fashion® reprezintă:✔️obsesie pentru strălucire; ✔️încapațanarea de a accepta orice provocare tehnică; ✔️ambiția de a materializa ideile clienților si ✔️pasiunea de a accentua propria individualitate.

Crystal-Fashion®, înregistrată la Oficiul de Stat pentru Inventii și Mărci (O.S.I.M.), este marcă deținută de către compania Brosch & Co (număr de înregistrare: 98079 cf Legii nr. 84/1998). Suntem mândri să comercializăm exclusiv articole de producție proprie. Nu comercializăm niciun produs provenit din China și nici articole fabricate de alți producători.

Structura producției noastre este organizată pe departamente, astfel:

1. Zona de creație: reprezintă poate cel mai dezordonat spațiu din atelierul nostru. Aici, masa este dublă în comparație cu celelalte mese de producție și este plină de materiale, consumabile, cristale și schelete gata construite. Acesta este locul unde ajung Fișele cu Comenzi Personalizate, iar departamentul se ocupă de atât de desenul, cât și de simularea bijuteriei, toate bazate pe o comunicare directă și activă cu clientul.

2. Gestionar Depozit: Gestionarul are rolul de a efectua pregătirea materiei prime pe baza fișelor tehnice, folosind scannerul pentru înregistrare. Materiile prime, împreună cu fișele de producție, sunt distribuite către fiecare departament în parte.Gestionarul îndeplinește și funcția de șef de producție, având responsabilitatea de a programa comenzile și de a stabili termenele de execuție în funcție de complexitatea bijuteriilor. Aceste informații sunt esențiale pentru a asigura o comunicare eficientă cu clienții în legătură cu expedierea comenzilor.

3. Prelucrare Metale: Acest departament reprezintă punctul de plecare al producției. Aici sunt realizate bazele și componentele metalice ale bijuteriilor. Procesul include laminarea, sudarea, șlefuirea, galvanizarea și pasivizarea părții metalice, transformând-o în scheletul unei bijuterii. De asemenea, în acest departament sunt primite și schițele-schelet pentru prototipuri și comenzile personalizate, care vor fi prelucrate conform specificațiilor clientului.

4. Departamentul de Lipire: este responsabil pentru procesele de adezivare, inclusiv amestecarea și aplicarea adezivilor cu vascozitate corespunzătoare, precum și construcția cu silicon, elemente esențiale în crearea colecției noastre de dans. De asemenea, în acest departament se efectuează degresarea suprafețelor metalice și fixarea cristalelor și a perlelor în monturile metalice.

5. Cimentul. Suntem specialiști în această tehnică. Construcția noastră din ciment este exemplară: fiecare detaliu este meticulos gestionat, începând de la cântărirea precisă a cimentului, până la amestecarea acestuia în condiții speciale pentru a elimina orice urmă de praf și impurități din mediul înconjurător. Așezarea cristalelor se realizează manual, cu ajutorul unei pensete extra-fine, asigurându-ne că fiecare bijuterie devine o piesă premium prin construcția sa impecabilă. Cristalele sunt plasate la distanțe optime una față de cealaltă, iar fiecare cristal este înglobat în ciment până la o adâncime precisă, toate acestea fiind realizate cu cea mai mare precizie.

6. Procesul de asamblare este esențial în producția noastră. Aici se efectuează montarea cristalelor în monturi, însirarea margelelor și asamblarea sistemelor de închidere. Angajații acestui departament se remarcă prin inventivitatea lor bine dezvoltată. Se acordă o atenție deosebită detaliilor, asigurându-se că buclele tijelor sunt egale și centrate, zalele se închid perfect, iar punctele de sudură sunt verificate meticulos. Cristalele sunt montate cu o tehnică specială pentru a preveni ciobirea, iar selecția gutaților și a firelor pentru brățări se face cu atenție. Finisarea capetelor și aplicarea opritorilor sunt etape esențiale, totul fiind realizat cu respectarea riguroasă a fișei tehnice. Asamblarea reprezintă ultima fază a procesului de producție, unde fiecare bijuterie ajunge pentru a fi completată cu ultimele detalii.

7. Procesul de Impachetare & Etichetare. După ce bijuteriile proaspăt ieșite din producție ajung pe cea mai lungă masă din atelier, acestea sunt atent pregătite pentru livrare. Aici, personalul se ocupă de curățarea reziduurilor de adeziv și de orice urme de amprente de pe cristale. Se selectează cu grijă cutia potrivită pentru fiecare bijuterie, iar bijuteria este fixată central în cutie, completată cu certificate, etichetă de preț și cod de bare.

8. Controlul de Calitate și Expediere. După finalizarea procesului de producție, bijuteriile sunt pregătite, curățate și ambalate, apoi trec prin etapa de verificare. Utilizând fisele tehnice, ne asigurăm că produsul respectă standardele noastre tehnice, că culorile corespund cerințelor clienților și că toate informațiile de pe factura și documentul de expediere sunt corecte și complete.

9. Contabilitatea: În acest departament sunt întocmite documentele referitoare la produsele proaspăt ieșite din producție, inclusiv fisele de consum, actele de predare a articolelor produse și facturile corespunzătoare. De asemenea, aici se gestionează procesul de atribuire a codurilor de bare, codurilor interne și stabilirea prețurilor în funcție de materiile prime utilizate și timpul de execuție necesar.

10. Relații cu clienții: Acest departament este responsabil pentru preluarea comenzilor, fie ele online sau telefonice, stabilind termenele de expediere în acord cu preferințele clientului. De asemenea, se ocupă de verificarea stocului disponibil în showroom și colaborează strâns cu departamentul de producție pentru a stabili termenele de execuție. Acest departament gestionează și activitățile pe rețelele de socializare, inclusiv postări, story-uri, reels-uri, editare de conținut video și foto, asigurându-se că prezența online a companiei este proactivă și captivantă.

După ce ai descoperit secretele procesului nostru de producție și drumul lung pe care îl parcurge fiecare produs, prin mâinile a cel puțin 7 oameni specializați, ne dorim să te bucuri de fiecare detaliu, să apreciezi și să porți cu mândrie bijuteriile Crystal-Fashion®.