Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi.Cum iti alegi cerceii in functie de forma fetei?

15.07.2019

Cum iti alegi cerceii in functie de forma fetei?

Cerceii potriviţi pentru faţa ovală

Femeile cu faţa ovală arată bine cu aproape orice tip de cercei. Totuşi, pot obţine un look aparte dacă aleg cerceii ovali, care vor atrage atenţia asupra trăsăturilor elegante ale feţei. Cerceii în forma de lacrimă sunt, de asemenea, potriviţi pentru feţele ovale.

Cerceii potriviţi pentru faţa rotundă

Femeile cu faţa rotundă trebuie să alungească faţa, iar cerceii în formă de lacrimă sunt cea mai bună alegere. Dacă intri în această categorie, alege modelele care au detalii lungi, în locul celor rotunde. De altfel trebuie să eviţi cerceii rotunzi pentru că îţi vor face faţa să pară mai mare. Cel mai bine este să alegi accesorii de lungime medie sau mare.

Cerceii potriviţi pentru faţa în forma de inimă

Când alegi cerceii potriviţi pentru faţa în formă de inimă, trebuie să cauţi modele cu linii lungi care vor crea un echilibru şi vor atrage atenţia asupra ochilor şi a pomeţilor. Cerceii candelabru sau în formă de lacrimă ţi se vor potrivi de minune, iar cei în formă de diamante vor crea un contrast interesant cu forma feţei tale.

Cerceii potriviţi pentru faţa pătrată

Dacă ai faţa pătrată, cel mai bine este să alegi cercei cu detalii rotunde, care să îmblănzească linia obrajilor şi a pomeţilor. Accesoriile rotunde sau cele care atârnă ţi se vor potrivi cel mai bine. Pentru un look interesant optează pentru cercei rotunzi şi mari, care vor face faţa să pară mai mică.

Cerceii potriviţi pentru faţa îngustă

O faţă îngustă este cel mai bine pusă în valoare de cercei mici şi discreţi. Dacă vrei, totuşi, să porţi modele ce atârnă, caută cercei cu linii curbate, pentru că îţi vor accentua pomeţii.

« Inapoi
© Developed by CommerceLab