Crystal-Fashion® cauta AMBALATOR Bijuterii

15.09.2021

Dragii Nostri Candidati,

Va multumim pentru interesul fata de Crystal-Fashion® .
Cautam colega noua care sa ocupe postul de IMPACHETARE-ETICHETARE din cadrul atelierului nostru de productie din Floresti. 
Cautam acea persoana statornica, perfectionista, cu atentie sporita si la cele mai mici detalii.
 

Iata cum ar decurge ziua TA pe acest post incepand de la cafeluta de dimineata pana la plecarea din atelier la 16:30:
Echipa ajunge cu putin inainte de ora 8. Iti bei cafeluta in liniste pe balconul atelierului, iti asezi hanele si geanta la locul lor, urci in productie si verifici articolele iesite din productie.
Verificarea inseamna control de calitate si conformitate, curatare reziduri si urme de sebum, alegerea cutiutei potrivite si ambalarea propriu zisa.
Vei identifica dupa cod, eticheta aferenta produsului, vei imprima codul de bare care se lipeste pe spatele ambalajului.
Pe raftul "ziua curenta" se regasesc toate fisele cu comenzile ce pleaca azi din atelier. La mijloc de zi sosesc facturile si documentele de trasport pe masa ta.
Vei atasa articolele tale gata ambalate la comanda aferenta pregatite spre expediere.
Dupa ce coletele sunt gata, te poti ocupa de curatarea si ambalarea stocului, creare de etichete pentru articolele noi intrate in gama, refil de consumabile pe masa ta de lucru sau pregatirea articolelor pentru ziua urmatoare.

IMPACHETARE/ ETICHETARE Bijuterii (Atelier Crystal-Fashion®)

 Descrierea postului: IMPACHETARE/ Etichetare

 

Cerinte:

 

 

Oferta:

 

Descrierea Companiei:
Producator roman de bijuterii sub licenta Swarovski.
Firma impartita pe 3 nivele, 8 departamente.
Înființată în 2004 marca noastra si-a creat in timp o identiatate proprie, cladita pe pasiunea noastra pentru cristale, pe ambitia de a crea modelele exact dupa dorinta clientului si pe incapatanarea de a accepta orice provocare tehnica aproape imposibila. Ne caracterizeaza simplitatea, realizata printr-o tehnica inovativa. Seriozitatea, clientii vechi si marci internationale ne recomanda.

 

Interviurile incep din 15.09.2021

 Asteptam cu drag CV-urile pe office@crystal-fashion.ro

Te asteptam in echipa noastra.

© Developed by CommerceLab