----INVENTAR----

Ok

Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi.ECHIPA NOASTRĂ
Când în fața ta se află o bijuterie frumoasă, nu mai stai să te gândești la procesul ei de fabricație și prin câte mâini trece ca să ajungă în stadiul de frumusețe. Echipele tehnice din cadrul atelierului nostru se ocupă de fiecare bijuterie în parte ca și cum aceasta ar fi un unicat. Tehnicile de asamblare corect executate de către speciliștii nostri ajung să ducă la un rezultat spectaculos: bijuterii minunante pe care dvs. să le purtați cu mândrie.
Departamentele atelierului nostru sunt următoarele:
-CREAȚIE
-PRELUCRARE METALE (sudură, șlefuire, galvanizare)
-CIMENTARE
-PRESARE HOTFIX
-LIPIRE
-ASAMBLARE
-ÎMPACHETARE & ETICHETARE
-VIZUALE și FOTO
-CONTABILITATE
-RELAȚII CLIENTI și SHOWROOM
 
Pentru a fi conștienți de muncă depusă de specialiștii nostri pe tot parcursul creației și producției, mai jos, vă prezentăm drumul bijuteriei de la naștere până la a ajunge să fie purtată de către dvs.
Imaginația: ideea se naște : la clientă,  la vedetele din showbiz sau ne inspirăm din tendințele care tocmai urmează să domine moda.
Punerea pe hârtie: clienta se programează la atelier pentru a face o comandă specială. Colegii de la departamentul de CREAȚIE pun pe hârtie schița prototipului alături de toate specificațiile clientei.
Scheltul metalic: comanda clientei ajunge în producție, unde se face simularea metalică, în format fizic și la mărime naturală. Acest schelet se trimite către clientă pentru confirmare sau pentru modificări/ajustări.
Sudura:  după confirmarea scheletului, acesta ajunge la băieții noștri de la PRELUCRAREA METALULUI:  sudură, șlefuire și galvanizare. Scheletul devine compact, i se atașează toate modulele, monturile și elementele de prindere sau închidere.  Scheletul se finisează, seșlefuiește în 2 etape de duritate, apoi se galvanizează cu două straturi. Scheletul compact,gata prelucrat,merge la mulaj pentru ca următoarele bijuterii care intră în producție să fie identice.
Montare: Dupa ce scheletul metalic al bijuteriei este gata finisat, acesta ajunge la colegii de la asamblări. Aici este momentul când se testează produsul.  Departamentul specializat  pe cimentare pregătește și face partea de construcție de cristale. Lipirea cristalelor în monturi se efectuează de către departamentul de LIPIRE, iar departamentul de ASAMBLARE asamblează și încastrează cristalele în monturi.
Accesorii: Bijuteria semi-finită ajunge la departamentul de PRESARE HOTFIX, unde i se atașează accesoriile din piele întoarsă sau capse pentru închidere.
Fișa tehnică și preț:  Bijuteria finită ajunge la departamentul VIZUAL & FOTO unde primește un nume, de obicei numele clientei,  și un cod.Tot aici se întocmește fișa tehnică care conține toate datele tehnice despre produs și materia primă folosită. Fișa tehnică ajunge la contabilitate unde se introduc în sistem toate cristalele, materialele prime folosite la producția bijuteriei și timpul de execuție . După introducerea cestor date se calculează și stabilește pretul bijuteriei.
Etichetare și fotografiere: După ce bijuteria noastră a primit un nume, un cod și i se atribuie prețul, ajunge la echipa de fotografiere unde aceasta intră într-o ședință foto.
Postare pe site și expediere la clientă:Fotografiile și videoclipul cu bijuteria se trimit la clientă spre confirmare. Dacă se primește acceptul, atunci se efectuează livrarea către aceasta. Fotografiile alături de descrierea bijuteriei se postează pe site unde și ceilalți clienți au posibilitatea de a comanda acest produs.
Feedback: Încurajăm clienții noștri să ne comunice părerile despre produs și fotografii, informatii care să ne ajute să facem cea mai bună variantă a bijuteriei.