Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi.Site-ul www.crystal-fashion.ro, denumit in continuare “crystal-fashion.ro”, este detinut si administrat de societatea SC BROSCH&CO MARKETING SRL, avand urmatoarele date de identificare: sediul social in România, sat Floresti, comuna Floresti, str. Avram Iancu, nr. 421G, judet Cluj, cod postal 407280, inregistrata la Registrul Comertului de pe lângă Tribunalul Cluj cu nr. J12/283/2004, CUI RO16075441. Tel. +40(0)785 221 444; E-mail: office@crystal-fashion.ro

Navigarea pe site-ul crystal-fashion.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

Crystal-fashion.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre crystal-fashion.ro si Client, se vor aplica Termenii si Conditiile valabile la momentul, Comenzii.

1. Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul crystal-fashion.ro.

Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse – orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si sa faca plata acestora.

Vanzator – societatea SC Brosch&Co Marketing SRL, avand urmatoarele date de identificare: sediul social in România, sat Floresti, comuna Floresti, str. Avram Iancu, nr. 421G, judet Cluj, cod postal 407280, inregistrata la Registrul Comertului de pe lângă Tribunalul Cluj cu nr. J12/283/2004, CUI RO16075441.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

2. Descrierea serviciului și a produselor

Site-ul crystal-fashion.ro este un serviciu online pus la dispoziția persoanelor fizice sau juridice pentru achiziționarea de accesorii și bijuterii marca Crystal-Fashion®. Bijuteriile marca Crystal-Fashion® sunt realizate sub licenta SWAROVSKI®

3. Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului crystal-fashion.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea SC Brosch&Co Marketing SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Brosch&Co Marketing SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

”Crystal-Fashion®” este proprietatea exclusivă a Vânzătorului, este marcă intregistrată la Oficiului de Stat

pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) cu numărul de înregistrare OSIM Nr. 98079/28.05.2008 acordat în

temeiul Legii nr. 84/1998. Domeniul crystal-fashion.ro este proprietatea exclusivă a SC Brosch&Co Marketing SRL.

Marca Crystal-Fashion® a fost recunoscută ca si Branding Partner Swarovski, fiindu-i alocat urmatorul număr de identificare: 164 7261. Licenta presupune in afara de garantia calitatii superioare si o productie intr-un mod profesional, dreptul la folosirea descriptiva al marcilor Swarovski si folosirea „TAG”-ului alaturi de fiecare bijuterie al marcii noastre. „TAG”-ul serveste ca si certificat de provenienta pentru cristale, o identitate vizuala al Elementelor Swarovski cu valabilitate pe plan mondial. „TAG”-ul din carton crem sidefat si din 2016 Tagul cu holograma, garanteaza ca bijuteria alaturi de care se afla, contine cristale originale Swarovski si bijuteria este produsa sub marca licentiata.

SC Brosch&Co Marketing SRL poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord scris, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului crystal-fashion.ro.

Utilizarea pe crystal-fashion.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. crystal-fashion.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

4. Exonerarea de raspundere

SC Brosch&Co Marketing SRL garanteaza ca informatiile prezentate pe site sunt corecte si transparente si de faptul ca totate articolele puse la vanzare, sunt conform descrierilor.

Informatiile incluse pe crystal-fashion.ro sunt clare si concrete si sunt puse la dispozitie cu buna credinta.

Cristalul isi schimba culoarea in functie de suportul pe care se afla, de exemplu:

Crystal Clear –este alb curat cum spune si numele DAR ca si margea sau pandant va fi complet transparent, ca si sticla, iar in forma de cristal negaurit (fancy,de lipit, sau cusut) va arata netransparent, un alb intens, cu spatele foliat.

Cristal Colorat –in forma de margea sau pandant (piatra gaurita) va fi complet transparent dar colorat, -in forma de cristal negaurit (fancy,de lipit, sau cusut) aceasi culoare va fi netransparent, culoare intensa, cu spatele foliat.

AuroreBoreale - efect simplu, aplicat pe un cristal fancy negaurit va fi netransparent, dar va reflecta toate culorile curcubeului imprumutand culorile vecine. Acelasi efect de AB pe un pandantiv sau margea (pe un cristal gaurit) va arata semitransparent, pe negru va deveni galben, si pe alb va arata bleu-albastrui.

BlueAB- efect simplu, (sau efectul de gheata) este un efect foarte iubit, si exista doar pe varianta semitransparent, astfel pe negru va arata bleu intens si pe piele devine gheata.

Vitrail Light –efect special netransparent indiferent de cristal! Efectul este roz-movuliu si este inconfundabil!

Vitrail Medium-efect special, netransparent indiferent de piatra, mijlocul cristalului fiind roz intens si extremitatile verzi maroniu.

Bermuda Blue- efect special (netransparent)combinatie de nuante diferite de albastru, cu mijlocul deschis si extremitatile inchise.

Heliotrope- efect special (netransparent) combinatie de movuri intense.

Parerile exprimate in cuprinsul site-ului sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a crystal-fashion.ro. În cazul în care limbajul este unul inadecvat, obscen sau injurios, crystal-fashion.ro poate șterge părerile respective și bloca contul Utilizatorului.

Crystal-fashion.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Crystal-fashion.ro, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva sau a falsificării voucherelor.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar crystal-fashion.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

5. Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului crystal-fashion.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, păreri, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu crystal-fashion.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. Crystal-fashion.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda crystal-fashion.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

6. Prelucrarea datelor cu caracter personal

 Te rog sa parcurgi Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

7. Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul crystal-fashion.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Crystal-fashion.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

8. Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului crystal-fashion.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A., la valoarea legală prevăzute de normele în vigoare.

9. Comanda

Utilizatorul nu este obligat să își creeze cont pentru a plasa o comandă. Aceasta poate fi efectuată și doar completând datele solicitate (nume și prenume, adresa de livrare și adresa de facturare, telefon și adresă de email, metoda de livrare și metoda de plată).

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

Crystal-fashion.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul declara de acord ca un reprezentant crystal-fashion.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

(Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitării de comandă din partea dvs. Contractul dvs.de a cumpăra aceste produse nu este încheiat complet până când nu vom trimite un e-mail care vă anunță că produsele au fost expediate.)

Pentru confortul si siguranta Clientului, se poate ca timp de 30 de minute dupa plasarea unei Comenzi de a renunta la Comanda. Astfel, daca Utilizatorul care a plasat o Comanda din greseala sau a revenit asupra deciziei, Comanda se poate anula in 30 de minute dupa plasarea ei prin transmiterea unui email la adresa contact@crystal-fashion.ro. In cazul platilor facute cu cardul, suma de plata se va restitui Clientului.

Crystal-fashion.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

 • esuarea / invalidarea tranzactiei online;
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
 • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
 • activitatea Clientului poate produce daune site-ului crystal-fashion.ro /partenerilor;
 • livrari consecutiv esuate;
 • alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, crystal-fashion.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In situația în care nu există cantitatea comandată de către Client pe stoc, crystal-fashion.ro va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va discuta cu acesta ori anularea comenzii privind produsele care nu sunt în stoc fie alegerea unor alte produse. În situația în care se optează pentru anulare, Brosch&Co Marketing SRL va returna suma achitata proporțional cu cantitatea lipsă.

Contractul se considera incheiat intre Client si crystal-fashion.ro in momentul primirii de catre Client de la crystal-fashion.ro, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

In cazul in care un Bun comandat de catre Client nu poate fi livrat/nu va fi livrat de catre crystal--fashion.ro din orice motive, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului, in termen de maxim 14 zile de la data la care crystal-fashion.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

10. Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face online (card bancar), ramburs sau în magazin.

11. Garantia

Pentru produsele achizitionate din magazinul online crystal-fashion.ro se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs.

Crystal-Fashion® ofera 6 luni de garantie pentru toate produsele.

Certificatul de garantie (se afla in fiecare cutiuta sub burete) se completeaza cu data vanzarii produsului si cu denumirea acesteia.

Garantia se refera la: lipituri, constructii, asamblaje, suduri si placari.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

 • produsul sa fi fost cumparat de la crystal-fashion.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 • sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse;
 • sa pastreze certificatul de garantie cu care a cumparat produsul;
 • sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

Primim inapoi produse pentru reparatie si dupa termenul de expirare al garantiei. Transportul va fi asigurat de catre client. Crystal-fashion preia si reparatii pentru bijuterii cu cristale sparte cu achitarea contravalorii cristalului.

Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie.

Crystal-fashion.ro nu ofera garantii Clientilor:

 • in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;
 • dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului;
 • in cazul in care nu s-au respectat instrucțiunile menționate pentru utilizarea produsului.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

12. Livrarea

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul de livrare este de 48 ore de la data confirmarii Comenzii de către operatorul nostru.

Pentru Clientii din strainatate, pretul final al Comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face dupa acceptarea explicita a acestui pret.

Posta Romana colet prioritar

-Termen de livrare : 10-15 zile lucratoare in functie de destinatie , de la procesarea banilor in cont;

-Costuri de transport: 70 lei (cu TVA) colet intre 0-10 kg.

Posta EMS

-Termen de livrare : 5-6 zile lucratoare in functie de destinatie , de la procesarea banilor in cont;

-Costuri de transport: 130 lei (cu TVA) colet intre 0g -1kg.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului, prin Curier sau ridicare personala din magazin (optiuni disponibile in pagina de finalizare a comenzii). Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare.

Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja plasate.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), SC Brosch&Co Marketing SRL va informa Clientul despre indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar SC Brosch&Co Marketing SRL va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul va fi contactat de către Brosch&Co Marketing SRL pentru anularea comenzii sau alegerea de către Client a unui alt produs. În situația în care se optează pentru anulare, Brosch&Co Marketing SRL va returna suma achitata proporțional cu cantitatea lipsă.

In cazul comenzilor cu ridicare personala, achitate online, este necesar ca persoana care va prelua coletul sa prezinte la punctul de ridicare un act de identitate al persoanei care a inregistrat comanda.

12.1 Conditii de livrare

La solicitarea crystal-fashion.ro, a Postei Romane sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa selectată in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi stabilit împreună cu Curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre crystal-fashion.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

12.2 Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier sau Posta Romana la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). Deasemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

13. Campaniile promotionale

13.1 Codurile promotionale

Codurile promotionale oferite de crystal-fashion.ro prin orice promotii sunt valabile pentru sectiunea mentionata in Coduri pentru discount. De mentionat este faptul ca unele produse sunt incadrate in categoria “Exceptii”, produse asupra carora nu se pot aplica coduri promotionale, ci se achizitioneaza la pretul afisat pe site. Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.

Intr-o Comanda se poate folosi un singur cod promotional, pagina de Comanda nu permite utilizarea mai multor coduri in aceeasi Comanda. Pentru eligibilitatea la o promotie nu este luata in calcul valoarea transportului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. Promotiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplica pentru fiecare livrare.

In cazul in care un cod promotional a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din motive ce țin de Vânzător, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promotional respectiv exclusiv in scris, printr-un e-mail pe adresa office@crystal-fashion.ro, care sa contina id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului si codul promotional. Acestea se reactiveaza pe o perioada de maxim 30 de zile calendaristice.

Atentie!Promotiile pe crystal-fashion.ro nu se cumuleaza intre ele, se aplica reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc) ca regula, cu exceptia situatiilor in care este mentionat altfel in promotie. De asemenea, in cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii. Anumite campanii promotionale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat in regulamentul campaniei respective.

Crystal-fashion.ro stabileste unilateral sau in colaborare cu anumiti furnizori ai sai regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza pe crystal-fashion.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil. Crystal-fashion.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

13.2 Intreruperea campaniei promotionale

In cazul unei campanii promotionale organizate de crystal-fashion.ro, acesta, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazine, etc.).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

13.3 Vouchere / cupoane / coduri promotionale

13.3.1 Prevederi generale

Voucher = cod promotional, cupon promotional.

Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher si are diverse cerinte pentru a fi valid si aplicabil. Va rugam sa verificati cu atentie toate detaliile si informatiile de pe voucher astfel incat discountul sa va poata fi acordat.

Valoarea fiecarui voucher este specificata pe acesta.

Taxele de transport si manipulare se aplica oricarui produs achizitionat, indiferent de valoare daca in promotii, regulamente etc nu se prevede altfel. Astfel, daca un voucher impune o anumita valoare minima de achizitie a unor produse, taxele de transport, manipulare etc se aplica de asemenea si acestor produse. Un voucher nu se poate utiliza pentru a plati taxele, tarifele de livrare, manipulare sau alte servicii, cu exceptia cazului in care se convine altfel.

Orice articol, indiferent de promotie va avea o valoare minima, Brosch&Co Marketing nu poate comercializa produse cu valoare zero.

Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege in functie de promotie.

Voucherele sunt valabile numai daca sunt folosite pe site-ul www.crystal-fashion.ro.

Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.

Voucherele nu sunt destinate revanzarii si nu pot fi convertite in bani.

Voucherele nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse.

Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe site-ul www.crystal-fashion.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

13.3.2 Conditii de aplicare

Fiecare voucher va fi limitat astfel incat nu se admit mai multe vouchere de pe o adresa de IP/de pe aceeasi adresa.

Orice promotie la care se aplica vouchere de reducere se limiteaza la un singur voucher per persoana fizica sau persoana juridica (identificat ca si client / utilizator / user).

Fiecare voucher este limitat la o singura utilizare si are valabilitate pentru o perioada limitata de timp, astfel cum se va mentiona in termeni si conditii aferente, in mailul de oferire a voucherului si in contul de utilizator sectiunea “vouchere”, sau cum se mentioneaza in fiecare promotie/oferta in parte. Brosch&Co Marketing isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere in orice moment, cu anuntarea prealabila a clientilor.

Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promotii/oferte cu exceptia celor strict mentionate in oferta respectiva.

In cazul in care produsele pentru care a fost acordat voucherul si pentru care clientul s-a calificat la acordarea promotiei nu au fost achizitionate, voucherul nu poate fi aplicabil. De exemplu, voucherele acordate pentru anumite produse care ulterior sunt anulate/returnate de catre client, pentru motive ce țin exclusiv de acesta, nu pot fi considerate valide, acestea avand efecte numai ca reducere aplicata acelor produse efectiv platite.

Voucherul se aplica numai produselor/categoriilor mentionate in mod expres ca fiind eligibile in promotie. Produsele care sunt excluse din promotie sunt comunicate in termeni si conditii sau in anumite regulamente sau oferte speciale.

Ofertele promotionale nu se pot cumula in aceeasi comanda. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comanda.

In cazul comenzilor care contin mai multe produse, valoarea voucherului de reducere este alocata din valoarea totala a comenzii, excluzand taxele de transport, manipulare si alte servicii.

Orice voucher va fi valabil incepand cu data aplicarii acestuia ca reducere la comanda deja efectuata. Un voucher nu se poate aplica pe o comanda plasata in trecut.

13.3.3 Anulare, refuz, retur comanda

In cazul returnarii produselor achizitionate cu voucher, discountul acordat va putea fi retinut din valoarea returului.

In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulata, respinsa sau returnata integral, pentru motive ce țin de Client, clientului i se va returna integral suma platita iar voucherul isi va pierde valabilitatea si nu va putea fi reactivat.

In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher si contine mai multe produse este anulata, respinsa sau returnata partial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse ramase in comanda daca valoarea comenzii nu respecta conditiile ofertei/promotiei. Crystal-fashion.ro nu va restitui valoarea alocata din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o comanda cu produse multiple. Clientului i se va restitui suma achitata de acesta pentru produse.

14. Politica de retur. Dreptul de retragere

14.1 Conditii generale

Returnarea produselor se face pe cheltuiala Clientului în termen de 14 zile de la data recepționării produsului la adresa sediului social al Brosch&Co Marketing SRL.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

In caz de retragere din contract, clientul este obligat sa restituie produsele achizitionate in termen de maximum 14 zile de la data retragerii din contract.

Returul de produse poate fi efectuat:

A. Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).

 B. Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.

 C. Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus A, B, C (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

14.1.1 Modalitati si termene de returnare a produselor

Clientul se obliga sa notifice crystal-fashion.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la contact@crystal-fashion.ro sau prin telefon la numarul +40(0)785 221 444 In caz contrar, crystal-fashion.ro poate refuza coletul.

Informatiile necesare care trebuie furnizate crystal-fashion.ro pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:

 • data expedierii coletului;
 • numarul Comenzii;
 • suma de returnat;
 • adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;
 • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar sau voucher de cumparaturi echivalent cu suma produselor returnate).

La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului, pentru situațiile menționate mai sus, crystal-fashion.ro efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului/elor returnate vor fi suportate de către Client sau Vânzător, în funcție de fiecare situație în parte.

14.1.2. Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu crystal-fashion.ro).

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

Returnarea produsele se poate efectua in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care au fost livrate de curier.

Nu se accepta retururi daca produsele indeplinesc cel putin una din conditiile de mai jos:

– au urme de uzura sau folosire excesiva;

– zgarieturi, ciobituri, lovituri sau socuri mecanice;

– produsul a facut parte dintr-o comanda speciala, comanda speciala este aceea care nu face parte din stocul uzual al Furnizorului dar care poate fi livrat pe baza unei comenzi ferme;

14.1.3 Retur DOA (Dead on arrival)

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

14.1.4 Termene de returnare a banilor

Pentru retururi de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care crystal-fashion.ro primește produsele.

Dupa validarea returului, clientul poate primi, la alegere, contravaloarea produselor sub forma unui cupon valoric pe care il va putea folosi pe site pentru achiziționare de produse.

14.2 Dreptul de retragere

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, Clientul are urmaroarele drepturi si obligatii referitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta:

Clientul are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.

Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Conform legii sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 • contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Clientului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
 • furnizarea de Bunuri al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
 • furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
 • furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora rapid;
 • furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;
 • contractele în cazul cărora Clientul a solicitat în mod special Vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizează alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;

 Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

14.3 Exercitarea dreptului de retragere

In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, crystal-fashion.ro se obliga sa returneze suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data la care produsele returnate ajung la Vțnzător. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

15. Furnizorii

Cristalele vin din fabrica Swarovski din Wattens, sunt asamblate in atelierele noastre, dupa dorinta clientelor, sub licenta Swarovski. Certificatul cu holograma ce se regaseste langa fiecare bijuterie Crystal-Fashion®, este dovada autenticitatii cristalelor, un certificat de provenienta si licenta oferit de catre fabrica Swarovski marcii noastre.Toate produsele atelierului nostru se livreaza in cutiuta branduita alaturi de certificat de garantie pt 6luni si tagul Swarovski

16. Întreruperea furnizării de servicii.

Dvs. consimţiti ca crystal-fashion.ro să întrerupă furnizarea serviciilor legate de contul dvs. şi accesarea site-ului fãrã anunţarea prealabilă. Urmãtoarele situaţii vor duce la întreruperea furnizării accesării contului dvs. (a) nerespectarea sau încãlcarea acestor Termeni si conditii de utilizare sau altor înţelegeri sau îndrumãri, (b) solicitarea legală a unei autoritaţi locale sau centrale, (c) o cerere făcută de dvs (de sine-iniţiatã de ştergere a contului), (d) probleme sau situaţii tehnice neaşteptate, (e) perioadele lungi de inactivitate, (f) neplata produselor/refuzuri consecutive, (g) utilizarea unor conturi multiple.

Închiderea/Suspendarea contulului dvs. include imposibilitatea accesului la toate informatiile si serviciile site-ului.

Mai mult, consimţiti ca întreruperea accesului la cont va fi fãcută cu discreţie şi că Brosch&Co Marketing SRLnu va fi răspunzător faţă de dvs. sau o a treia persoană cu privire la întreruperea accesului la cont, suspendarea contului si a site-ului dvs, sau accesul la serviciile oferite. 

17. Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

18. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre Brosch&Co Marketing SRL si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

19. Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului crystal-fashion.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.În plus, sunt interzise activităţile de vânzare, comerţ, sau transferarea contului unei alte persoane.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor crystal-fashion.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

20. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Crystal Fashion, logo-ul Crystal Fashion, şi alte logo-uri sunt mãrci înregistrate ale Brosch&Co Marketing SRL si apartin in exclusivitate acesteia. Consimţi sã nu afişezi sau sã foloseşti aceste mãrci înregistrate în nici un fel, fãrã permisiunea scrisă anterioară a proprietarului.

Te rugăm sã trimiti orice întrebãri, comentarii, sau încãlcãri ale Termenilor si conditiilor de utilizare la:

office@crystal-fashion.ro
+40(0)721 44 22 82

Cu drag