Faimoasa Teo Trandafir a trecut in ultimii ani printr-o serie de schimbari, ultimul an petrecandu-l la KanalD, unde modereaza "Teo Show". Schimbarile nu se refera insa numai la postul de televiziune unde vedeta TV activeaza, ci si la look. Numeroase publicatii din Romania au remarcat ca Teo a devenit mai feminina, mai eleganta si rafinata in alegerile vestimentare si accesorizarea acestora. Aceste schimbari i se datoreaza stilistei ei, Maria Andrei care a ales pentru Teo tinute care sa ii puna in valoare silueta, dar si accesorii extravagante de la Crystal-Fashion

teo1

La o rochie neagra cu fronseuri in zona taliei, Teo a ales o pereche de cercei Neutral Feeria, ce magnetizeaza orice privire prin aspectul supradimensionati cu aspect voluminos! Modelul Feeria se distinge prin combinatia de cristale in culori neutre alb-dou tipuri de griuri si negru intens, montate in constructii de ciment ovale, de diferite dimensiuni, aflate in crescendo. Aspectul voluminos este bine echilibrat de lipsa de greutate a acestui model cu efect vizual grandios.

teo2

Un compleu format dintr-o bluza si o fusta in nuante apropiate de rosu, Teo a mizat pe efectul unei bijuterii in contrast, asa ca a ales cerceii Chaton Ball cu sistem de inchidere Leverback, realizati din cristale Swarovski in diferite nuante de albastru.

angelina Cerceii Angelina sunt cele mai populare bijuterii ale atelierului Crystal-Fashion. Teo i-a preferat la o tinuta clasica, formata dintr-o bluza alba si o fusta neagra, mizand pe efectul accesorizarii minimaliste.