Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi.GARANȚIA  PRODUSELOR
   Bijuteriile se livrează în cutiuța cu brand-ul Crystal-Fashion®, alături de certificatul de garanție (sub buretele negru) și “Tag-ul“ de licență Swarovski.
Fiecare TAG cu hologramă are un cod unic de verificare de 16 caractere, care poate fi găsit pe partea din față a etichetei .
Verifică autenticitatea cristalelor aici: http://crystals.swarovski.com/brand/swarovski-seal/Swarovski_Seal.en.php

Crystal-Fashion® ofera 6 luni de garanție pentru toate tipurile de asamblaje (lipituri, suduri, placări, asamblaje și construcții pe ciment sau silicon). NU oferim garanție pentru cristale sparte, ciobite etc.
Vă oferim servicii de reparație a bijuteriilor cu cristale sparte cu achitarea contravalorii cristalului, fără manoperă sau alte costuri în plus.
   Costurile de transport pentru reparații se vor face pe cheltuiala clientului.
Toate produsele Crystal-Fashion®  sunt supuse unui proces manual de verificare calitativă în momentul recepționării produselor din producție. În urma acestui proces eventualele produse cu defecte de fabricație sunt eliminate înainte ca acestea să ajungă la clienții noștri. Din acest motiv, defectele de fabricație la produsele livrate de Crystal-Fashion® sunt extrem de rare.
CERTIFICATELE DE GARANȚIE VALIDE în ultimele 6 luni:


Produsele sunt livrate prin curierat rapid. Nu oferim garanție pentru produse livrate prin Poșta Română.
Durata medie de utilizare al produselor (purtate zilnic) sunt după cum urmează:
-Cristal simplu lipit (flatbacks) -6 luni
-Cristale aplicate cu presă pe piele sintetică -4 ani
-Construcție pe silicon – 2 ani
-Construcție de ciment – 5 ani
-Asamblaje -2 ani
-Suduri – 2 ani
-Galvanizările depind de acidul din transpirație, dar durează cel puțin 2 ani.
Durata medie de utilizare, conform legii (O.G. 21/92 punct 20) este definită ca fiind intervalul de timp, stabilit în documente tehnice normative (certificat de conformitate) sau declarat de către producător ori convenit între părți, în cadrul căruia produsele de folosință  îndelungată trebuie să își mențină caracteristicile funcționale, dacă au fost respectate condițiile de transport, manipulare, depozitare și exploatare (stabilite în certificatul de garanție). Pentru durata medie de utiliare, producătorul se obligă să țină pe stoc piesele de schimb pentru reparații. Această procedură nu coincide cu garanția pentru defecte de fabricație sau vicii ascunse, ci este contra cost.
   Crystal-Fashion® oferă 6 luni de garanție pentru toate produsele.
Certificatul de garanție (se află în fiecare cutiuță sub burete) se completează cu data vânzării produsului și cu denumirea acestuia.
Garanția se referă la:
lipituri
construcții
asamblaje
suduri
placări
Garanție NU se oferă pentru cristale ciobite, zgâriate sau deteriorate.
Atelierul preia și reparații pentru bijuterii cu cristale sparte cu achitarea contravalorii cristalului, fără manoperă sau alte costuri în plus.
   Obligațiile unei societati comerciale care dorește să comercializeze metale prețioase:
Obținerea Autorizației pentru efectuarea de operațiuni cu metale prețioase și pietre prețioase(argintul 925 este metal prețios, dar Swarovski nu se consideră piatră prețioasă). Această autorizație trebuie vizată anual pentru păstrarea dreptului.
O bijuterie din metal prețios trebuie să aibă pe lângă marca de titlu (925) una din cele 2 ștanțe:-Marca de Garanție Proprie SAU Marcaj ANPC.
Marcarea cu cea de-a două ștanță o face ori producătorul ori cel care expune produsul spre vânzare către consumatorul final.
Furniturile sunt părți metalice (din argint 925) semifabricate, care sunt achiziționate pentru a fi montate pe alte obiecte.
Furniturile nu se marchează (doar cu marca de titlu 925) deoarece la asamblare pot fi montate pe:
un metal comun (în acest caz nu este permisă marcarea ANPC și se obligă ștergerea marcării 925), deoarece bijuteria finită nu dă concentrația de Ag.925
o piatră (în acest caz se poate păstra marcajul 925 și este obligatorie marcarea ANPC) 
un obiect, formă, metalică din argint 925 (în acest caz se aplică obligarea marcăriii ANPC)
o combinație de pietre cu metal comun sau casinguri din metal comun (în acest caz se șterge marcajul 925, bijuteria la topire nu mai da concentrația 925%)