Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi.GARANȚIA  PRODUSELOR

Crystal-Fashion® oferă 6 luni de garanție pentru toate produsele.
Bijuteriile se livrează în cutiuța branduita Crystal-Fashion®, alături de certificatele de garantie. Certificatul de garanție aflata in fiecare cutiuță sub burete, se completează cu data vânzării produsului și cu denumirea acesteia.. Garanția se referă la tot ce tine de productie si executie: lipituri, construcții, asamblaje, suduri, placări.

Cristalul in sine reprezinta un consumabil. NU fac obiectul garantiei cristale ciobite, zgâriate sau deteriorate.
Oferim servicii de reparație pentru bijuterii cu cristale sparte cu achitarea contravalorii cristalului, fără manoperă sau alte costuri suplimentare.

Costurile de transport pentru reparații vor fi suportate de catere client.
Toate produsele Crystal-Fashion®  sunt supuse unui proces manual de verificare calitativă în momentul recepționării produselor din producție. În urma acestui proces eventualele produse cu defecte de fabricație sunt eliminate înainte ca acestea să ajungă la clienții noștri. Din acest motiv, defectele de fabricație la produsele livrate de Crystal-Fashion® sunt extrem de rare.

Produsele sunt livrate prin curierat rapid.Nu oferim garanție pentru produse livrate prin Poșta Română.

Durata medie de utilizare al produselor (purtate zilnic) sunt după cum urmează:
-Cristal simplu lipit (flatbacks) -6 luni
-Cristale aplicate cu presă pe piele sintetică -4 ani
-Construcție pe silicon – 2 ani
-Construcție de ciment – 5 ani
-Asamblaje -2 ani
-Suduri – 2 ani
-Galvanizările depind de acidul din transpirație, dar durează cel puțin 2 ani.
Durata medie de utilizare, conform legii (O.G. 21/92 punct 20) este definită ca fiind intervalul de timp, stabilit în documente tehnice normative (certificat de conformitate) sau declarat de către producător ori convenit între părți, în cadrul căruia produsele de folosință  îndelungată trebuie să își mențină caracteristicile funcționale, dacă au fost respectate condițiile de transport, manipulare, depozitare și exploatare (stabilite în certificatul de garanție). Pentru durata medie de utiliare, producătorul se obligă să țină pe stoc piesele de schimb pentru reparații. Această procedură nu coincide cu garanția pentru defecte de fabricație sau vicii ascunse, ci este contra cost.