Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi.Informatii despre returnari

Returnarea produselor se face pe cheltuiala Clientului în termen de 14 zile.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi sau urme de folosire.

 
 Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:
         A. Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
         B. Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
         C. Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.
Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus A, B, C (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.
Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.
Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.
 
RETURNARE REPARAȚII LA ATELIER (cu livrare la destinație): prin curierat rapid

Sfaturi utile:
Bijuteriile nu trebuie expuse niciodată la soare foarte puternic și pe o perioadă îndelungată.
Cremele, apa sărată, parfumurile, alcoolul cât și orice alt tip de detergent abraziv au un efect negativ asupra bijuteriilor.
Bijuteriile sunt produse fragile și este foarte important cum le păstrăm pentru ca acestea să nu se murdărească sau să se deterioreze. Pentru aceasta recomandăm păstrarea acestora în cutia/ambalajul original chiar și într-o punguliță sigilată ermetic, nelăsând să pătrundă aerul, aburii sau gazele. Acestea duc la oxidarea în exces a produsului.
 
Văstăm la dispoziție pentru orice întrebare. Vă urăm spor la cumpărături!
Echipa Crystal-Fashion®
 

Formular

Formular de retur si reparatie

A: Cu schimb de produse

B: Reparatie

C: Bani returnati in cont

Informatii

  • Imi asum in totalitate informatiile mai sus completate.
    Completarea gresita sau incompleta a informatiilor, atrage dupa sine neluarea in considerare a formularului.

* campuri obligatorii