Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi.PLATA:
După plasarea comenzii pe site și finalizarea acesteia, site-ul nostru trimite automat copia comenzii pe emailul dvs. și către atelier.Comanda se va prelua în cel mai scurt timp.
După preluare, un operator de-al nostru o să vă contacteze telefonic pentru confirmare, dar și pentru a vă oferi informații suplimentare sau a vă răspunde la întrebări tehnice sau estetice.
După plasarea și confirmarea comenzii plata produsului se poate face în următoarele modalități:
-RAMBURS (la primirea coletului)
-PAYPAL
-CARD online
-ORDIN DE PLATA (Plățile prin ordin de plată, se fac după confirmarea comenzii și după primirea facturii)
Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
LISTA NEAGRĂ:
Denumim figurativ „lista neagră” și vom trece în aceasta clienții, care dupa confirmarea telefonică a comenzii cer plata ramburs a bijuteriei livrate și refuză nejustificat să preia coletul sau să efectueze plata.
Unui client aflat pe ”lista neagră” nu i se mai livrează comanda cu plata ramburs, doar cu plata în avans. Comanda se va achita cu ordin de plata sau transfer bancar. După efectuarea plății comanda va fi expediată cu curierul.