Gala Premiilor Gopo, echivalentul Oscarurilor Romanesti pentru cinematografie a reunit la Opera Nationala din Bucuresti, cele mai talentate, frumoase si faimoase celebritati din lumea filmului si a televiziunii. Vedetele s-au intrecut in tinute spectaculoase, demne de covorul rosu, accesorizate cu bijuterii opulente. Chiar daca nu au purtat diamante, acestea au optat pentru cercei din cristale Swarovski cu un efect stralucitor, ultra-feminin si elegant!

ibacka1

Andreea Ibacka, sotia lui Cabral si protagonista mai multor seriale de succes, de la AcasaTV a purtat cercei Angelina Pear din cristale transparente. Acest model de cercei, realizati in atelierul Crystal-Fashion sunt disponibili pe toate nuantele: Light Turcoaz, Fern Green, Emerald, Siam, Bermuda Blue, Jet Hematite. 

moldovan2

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea "Povestirilor Adevarate" de la AcasaTV a preferat cercei spectaculosi, Rhada, realizati dintr-o constructie de cristale Swarovski transparente, de diferite forme si dimensiuni, montati in argint. Acestia vor fi disponibili in curand pe site-ul www.crystal-fashion.ro.

Tinutele Andreei Ibacka si Ioanei Maria Moldovan au fost remarcate si indelung comentate de publicatiile din Romania: