Revista The One a aniversat 10 ani de existenta, ocazie cu care a organizat un mare party in club Fratelli din Bucuresti, de la care nu a lipsit nicio vedeta din showbiz-ul autohton. Avand-o ca gazda pe Andreea Esca, evenimentul si-a propus sa porneasca o "revolutie", de aceea echipa revistei a provocat celebritatile din Romania sa militeze pentru cauzele in care cred si sa transmita mesaje chiar si prin tinutele pe care le-au purtat! Crystal-Fashion a fost prezent acolo prin intermediul vedetelor Irina Mohora (TVR1) si Adina Galupa (KanalD) care au purtat bijuterii spectaculoase de dans!

irina1 

 

irina2

Proaspat casatorita, Irina Mohora a purtat un tricou cu inscriptia Just Married, o jacheta din piele si o fusta de balerina M Marquise, tinuta pe care a accesorizat-o cu cercei de dans de la Crystal-Fashion, realizati din cristale de diferite forme si culori!

galupa

adina2

Tanara actrita Adina Galupa a stralucit intr-o tinuta moderna de la Maria Marinescu, pe care a completat-o cu cercei Crystal-Fashion cu cristale Full Aurore Boreale care isi schimba nuantele in lumina reflectoarelor! Asamblajul fara monturi metalice fac din acesti cercei bijuterii foarte usoare, aceasta fiind o inovatie a atelierului Crystal-Fashion!