Bijuteriile Crystal-Fashion au devenit in mai putin de un an preferatele vedetelor de televiziune din Romania. Sunt stralucitoare, sunt extravagante, au o stralucire aparte, iar originalitatea modelelor si calitatea materialelelor folosite in realizarea lor le diferentiaza fata de alte bijuterii prezente pe piata autohtona. Nu este de mirare ca stilistii le adora, iar vedetele de televiziune se intrec in a le etala! Dar sa vedem ce prefera fiecare dintre ele:

balan1

Frumoasa si talentata Andreea Balan a purtat in cadrul mai multor editii a emisiunii "Te cunosc de Undeva" cercei Crystal-Fashion! In prima fotografie o puteti admira cu cerceii Amelia, o pereche de cercei realizati din cristale sew-on navette si diamond leaf, cu spatele mat, decorate cu cristale marunte.

balan2

Preferati si de Elena Gheorghe, cerceii Frame Angelina Princess Oval  stralucesc si la urechile Andreei Balan! Realizati din cristale Princess Square  si fancy Oval, prinsi intr-o rama din cristale marunte in montura din tombak placat cu argint, pe furnituri din argint, cercei sunt prevazuti cu sistem de inchidere surub, fiind un model aparent clasic, dar spectaculos!

alina1

Frumoasa Alina Puscas poarta atat la "Te cunosc de Undeva" bijuterii Crystal-Fashion, cat si la "Danseaza printre Stele". De data aceasta ea a optat pentru un model de cercel extravagant, preferat si de solista Delia, dar si de Catalina Grama (Jojo). este vorba despre cerceii Kassandra , creati dupa ideea unei arbitre din Federatia Romana de Dans.  Cristalele in monturi tombak placate cu argint, sudate in forma de para sunt "mixate"" cu cristale semitransarente ce atarna, si prinse intr-un pin, prevazut  cu surub din argint.

maria1

Maria Buza este una dintre cele mai talentate actrite sin Romania, reusind sa imbine cu succes jocul scenic cu interpretarea vocala. La un costum de inspiratie masculina, ea a ales o pereche de cercei clasici, un best-seller al atelierului Crystal-Fashion! Celebri cercei Angelina au fost reinterpretati cu ajutorul cristalelor Swarovski chaton, intr-un joc cromatic de alb si negru! 

buza2

Cerceii Nautilius  in montura inalta stil vintage din tombak placat cu argint, pe furnituri din argint cu cercei cu sistem de inchidere Leverback au fost alesi de Maria la o tinuta alb-negru!