Retelele de socializare au acaparat vedetele din Romania! Facebook-ul, Twitter-ul, iar mai nou Instagramul resprezinta "instrumentul" perfect de promovare al vedetelor de televiziune si al solistelor de succes.

Frumoasa Elena Gheorghe este urmarita de peste un milion de fani pe Facebook si 37.000 de oameni pe Instragram! Toti acestia au aflat de frumusetea bijuteriilor Crystal-Fashion, odata cu postarea Elenei despre Ramona Earrings, o pereche de cercei ce imita dantela prin perlele in forma de picatura ce incadreaza cristalele Swarovski stralucitoare!

elena

la randul ei, Delia este urmarita de peste un milion de oameni pe Facebook, iar pentru ca Selfie-urile sunt la moda, ea si-a realizat o astfel de fotografie cu telefonul mobil, in timpul inregistrarilor emisiunii "Te cunosc de Undeva". In aceasta fotografie, publicata pe pagina oficiala de Facebook, Delia Matache a purtat cercei Kassandra, realizati in atelierul Crystal-Fashion, acestia fiind apreciati de peste 14 mii de fani. 

Creati dupa ideea unei arbitre din Federatia Romana de Dans, cerceii Kassandra sunt o adevarata opera de arta din punct de vedere tehnic!

 

delia

Roxana Ionescu, prezentatoarea emisiunii "Splash, vedete la apa!", de la Antena1 a purtat la fiecare editie a emisiunii bijuterii Crystal-Fashion.  32.000 de oameni urmaresc pagina oficiala a concursului, ocazie cu care au putut sa o admire pe atragatorea Roxana, purtand cercei candelabru, Round Ice Queen de la Crystal-Fashion, cu margele din cristale Swarovski cu o stralucire intensa. 

rox