Timp de trei zile am fost prezenti la concursul DanceMasters care a avut loc la Sala Polivalenta, din Capitala.  Elita dansului sportiv mondial a putut admira si achizitiona bijuterii Crystal-Fashion.eu, destinate atat dansatorilor profesionisti, cat si publicului obisnuit! Cele mai spectaculoase modele de bijuterii de dans, unele dintre ele purtate si de celebritati din Romania, se pot achizitiona de aici: http://www.crystal-fashion.ro/crystal-fashion-jewellery/acc-dans.html

dancem

Mirela Boureanu (Mireasa pentru Fiul Meu, Antena1) "a scos din anonimat" o rochita neagra, clasica prin intermediul bijuteriilor Crysal-Fashion. Ea a ales o pereche de cercei Chaton Flower in nuante de roz si violet si un colier din piele intoarsa cu capse Swarovski, destinat dansatorilor profesionisti!

mirelabo

Andreea Marin a "radiat" de frumusete la emisiunea "Pretuieste Viata", unde a purtat o pereche superba de cercei de dans, Crystal -Fashion din cristale Swarovski, in diferite nuante de roz si lila. Iat-o intr-o ipostaza de-o eleganta deosebita, surprina pe platoul de filmare al Televiziunii Romane!

andreeama

Actrita Adina Galupa ("Fetele lui Dom'Profesor", KanalD) a emanat o distinctie aparte, optand pentru un model de cercel, DANCE Earrings din cristale transparente.

adinaga

Mai multe detalii despre aceste bijuterii si cum sa le gasesti un loc in garderoba ta, gasesti aici: http://www.crystal-fashion.ro/site-media/CF_cuff/