Ce fel de bijuterii poarta dansatorii profesionisti? 
Acum le poti integra in garderoba ta!


   Stiai ca pe ringul de dans nu se poate purta chiar orice fel de bijuterie? La fel cum este important ca pantofii sa fie comozi si usori, la fel cum costumule trebuie sa fie spectaculoase dar sa ofere, tototdata, o mare libertate de miscare, la fel si bijuteriile purtate trebuie sa fie nu doar stralucitoare, dar si usoare si sa aiba un sistem de prindere rezistent. Crystal-Fashion® branding partener Swarovski ofera o gama larga de accesorii speciale pentru dans (dar care pot fi purtate si in viata de zi cu zi) - cercei, inele, bratari sau seturi intregi, realizate exclusiv din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS.

dance   Atelierele Crystal-Fashion® si-au creat in timp o identiatate proprie, cladita pe pasiunea pentru cristale, pe ambitia de a crea modelele exact dupa dorinta clientului si indrazneala de a accepta orice provocare tehnica aproape imposibila: „constructia pe silicon transparent”, cristale asezate in diferite forme fara metal, prinse doar in silicon transparent. Aceasta inovatie a marcii Crystal-Fashion® ofera posibilitatea crearii unor forme voluminoase si foarte usoare! Bijuteriile devin compacte, usoare si singura parte metalica folosita este sistemul de prindere si atat! Rezultatul? Peste 3.000 de modele de bijuterii caracterizate de motto-ul: "Putin Metal si Mult Cristal"!

dance2

Ca in fiecare an, Crystal-Fashion® branding partener Swarovski a fost prezent timp de trei zile la concursul DaceMasters, unde a expus ultimele noutati in materie de accesorii de dans. Dance Masters, cea mai bine cotata competitite internationala de dans sportiv din tara, a avut loc la finalul lunii martie, la sala Polivalenta din Bucuresti. Desfasurate sub egida Federatiei Mondiale de Dans Sportiv (WDSF) si a Federatiei Romane de Dans Sportiv, cele trei zile de concurs au adunat peste 2.000 de dansatori de toate varstele, din 20 de tari, care s-au intrecut in maiestrie in fata a 50 de arbitri din toata lumea. Vals, tango, slowfox, samba, rumba sau cha-cha – sunt doar cateva din stilurilede dans care fascineaza publicul an de an.

dance3

Crystal-Fashion®, branding partener Swarovski, in calitate de suporter si partener al Federatiei Romane de Dans Sportiv, a participat la acest eveniment deosebit, asa incat elita dansului sportiv mondial a putut admira si achizitiona bijuterii Crystal-Fashion®, destinate atat dansatorilor profesionisti, cat si publicului obisnuit. Pentru ca orice dansator profesionist stie ca accesoriile de calitate sunt un must-have atunci cand incepe spectacolul!  Cele mai spectaculoase modele de bijuterii de dans, unele dintre ele purtate si de celebritati din Romania, se pot achizitiona de pe site-ul www.crystal-fashion.ro.

Aparitii media: