Am fost prezenti la finala nationala a concursului Eurovision care a avut loc la Brasov! Vedetele TVR (de la stanga la dreapta: Iuliana Tudor, Ligia Munteanu, Alina Stancu, Eda Marcus si Sonia Argint Ionescu) au purtat bijuterii opulente create in atelierul Crystal-Fashion cu care au accesorizat tinute spectaculoase, de seara!

diveuro

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" (Antena1) a participat cu o piesa la Eurovision care s-a clasat in topul preferintelor publicului. Ea a purtat in promo-ul de promovare al piesei, dar si pe scena teatrului din Brasov cercei Crystal-Fashion, modelul Pufi Angelina

mirelab1

Eda Marcus (prezentatoarea stirilor sportive de la TVR) a optat pentru cercei supradimensionati, de la Crystal-Fashion, realizati din cristale Swarovski transparente. Ea a avut o aparitie demna de Premiile Oscar!

eda1

Sonia Argint Ionescu (prezentatoarea emisiunii "Vreau sa fiu sanatos") a fost o aparitie eleganta si sofisticata! Ea a optat pentru cercei intr-un joc cromatic de rosu si lila, care vor face parte dintr-o colectie dedicata!

sonia

In promo-ul de promovare al TVR, Sonia a ales cercei candelabru din cristale transparente, realizati printr-o tehnica speciala, in atelierul Crystal-Fashion.

sonia2

Prezentatoarea stirilor de seara, Ligia Munteanu a fost stralucitoare cu o pereche de cercei spectaculosi, batuti in pietre mici albastre si verzi!

ligia1

Iuliana Marciuc a purtat o rochie eleganta de seara, pe care a accesorizat-o cu cercei in nuante de albastru si verde!

iuliana

Alina Stancu (TVR2) a purtat cercei Crystal-Fashion in ape de roz si mov. 

alinas