Crystal-Fashion a fost prezent la French Party, eveniment organizat de revista Marie Claire la Daimon Club din Capitala,  cu ocazia aniversarii a sase ani de existenta pe piata din Romania. Atat Sonia Argint Ionescu (TVR1), cat si Mara Coman (redactorul sef al revistei) si-au accesorizat tinutele "tres-chic" cu cercei candelabru, din colectia Crystal-Fashion by Sonja.

sonia1

Sonia Argint Ionescu a purtat o rochie stransa pe corp cu buline si cercei InterbeliqueEleganta desavarsita a modelului Interbelique este data de imbinarea simetrica a cristalelor transparente de diferite dimensiuni si forme. Este un cercel clasic, de inspiratie retro care te poarta cu gandul catre bijuteriile regale. Princess Square, Wide Pear, Drop, Navette sunt cristalele folosite in construirea acestui cercel in montura vintage.

mara

 Mara Coman, redactorul sef al revistei Marie Claire a imbracat o rochie clasica, eleganta, pe care a accesorizat-o cu sandale Burberry Prorsum si cercei Crystal-Fashion by Sonja. Ea a purtat modelul Jadoo cu cristale Swarovski albe si negre, cu sc;lipiri selenare. Galactic, cosmic si Drop sunt pietrele neregulate, imbinate asimetric si futurist intr-o bijuterie care seduce privirile. O „ploaie” de cristale Swarovski in tonurile Montana, Erenite, Lime, Clear si Sahara se imbina armonios in partea de jos a cercelului.

Mai multe imagini de la acest eveniment poti vedea aici: