Irina Mohora este prezentatoarea emisiunii Loto de la TVR1 si una dintre cele mai elegante vedete din Romania. Totodata, ea a purtat in repetate randuri bijuterii Crystal-Fashion, la evenimente, gale si baluri, asa ca am provocat-o sa ne raspunda la catreva intrebari despre pasiunea ei pentru moda, stil si ...bijuterii!
  1. Ce contine caseta ta cu bijuterii?

 Caseta mea cuprinde tot felul de bijuterii: pandantive, bratari si brose, insa marturisesc ca predomina cerceii. Pentru ei am o slabiciune. Oricunde as merge nu ies fara a-mi pune in urechi o pereche de cercei, de altfel singurele bijuterii pe care le port zilnic.

mohora1

 2. Care a fost prima bijuterie pe care ai primit-o si ce a reprezentat pentru tine?

 Prima bijuterie pe care am primit-o in dar si pe care mi-am dorit-o a fost un inel de argint cu marcasite. Mi-a placut foarte mult si l-am primit de la mama. L-am purtat cu mare drag, il am si acum si il mai port din cand in cand.

 3. Colectionezi un anumit tip de bijuterii?

Nu colectionez bijuterii, dar am cateva piese care imi plac foarte mult sau care imi amintesc de momente speciale, cum ar fi cerceii din aur cu diamante si perle pe care i-am purtat in ziua nuntii. Altfel, daca nu imi place in mod special o bijuterie  si nu are o poveste, nu o cumpar.

irina2

 4. La ce ocazii porti cercei?

 Port cercei tot timpul. Sunt singurele bijuterii care nu imi lipsesc niciodata. Nu am nevoie de o ocazie sa ii port. In functie de momentul zilei si locul in care ma duc, adaptez si modelul. In timpul zilei prefer un model mai simplu si neaparat fix, pe lobul urechii, uneori si colorat. Pentru seara, mai ales daca port o rochie eleganta, singurele bijuterii sunt tot cerceii, dar de data acesta optez pentru un model mai lung sau candelabru cu cristale Swarovski.

5. Cat de importanta este accesorizarea cu bijuterii pentru o femeie?

Accesorizarea cu bijuterii poate scoate din anonimat o tinuta, si o poate transforma din una banala intr-una rafinata. Chiar si cele mai discrete si simple bijuterii se pot face remercate daca sunt de calitate.

6. Ce calitati cauti la o bijuterie atunci cand vrei sa ti-o achizitionezi?

Foarte rar imi cumpar singura bijuterii. Majoritatea sunt primite de la oameni dragi, asa ca toate pe care le am reperezinta cate o poveste. Asta e si principalalor calitate.

 mohora2

 7.Ce bijuterie ti-ar placea sa primesti la modul ideal?

Mi se par  elegante si  imi plac foarte tare smaraldele si iata cum ma intorc iar la cercei. O pereche de cercei, poate si un pandantiv, cu smaralde. Insa mi le doresc intr-un anumemoment, unul special asa ca mai astept un pic pana le primesc!

 8. Ai vreo poveste speciala legata de vreo bijuterie?

Cea mai draga bijuterie, cu cea mai frumoasa si romantica poveste este inelul de logodna pe care l-am primt in urma cu 10 ani, la Paris. 

Aparitie Media:

 http://www.kfetele.ro/irina-mohora-tvr1-despre-bijuterii-si-stil-trebuie-sa-citesti-ce-spune-vedeta_13388.html