Crystal-Fashion®, Branding Partner Swarovski, si cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® Crystals” anunta colaborarea cu Nail Boutique.


    Mai mult decat un salon de infrumusetare, Nail Boutique va invita intr-un univers unic, un loc intim, special amenajat pentru voi.
    Salonul te captiveaza intr-un decor exuberat al barocului tarziu si te invita intr-o mica evadare din tumultumul tau cotidian. Odata ajuns aici, poti uita cu usurinta de grijile si activitatile tale intense de zi cu zi, bucurandu-te de un maximum confort si rasfat.Nail Boutique iti ofera o serie de tratamente perfecte pentru tine, nail-art-uri in cele mai indraznete forme si culori, acordand o deosebita atentie calitatii produselor de ingrijire necesare.Unghiile frumoase fac intotdeauna o impresie exceptionala. Fie ca vei opta pentru o manichiura clasica, pentru a conferi o frumusete naturala a mainilor, fie pentru una french care iti va sublinia delicat eleganta degetelor, mainile tale pot deveni un accesoriu viu.

     Daca vei dori o frumusete care inspira, o stralucire care trezeste, Nail Boutique iti scoate mainile din anonimat cu cele mai actuale si deosebite modele.

 

 

Nail Boutique povesteste despre frumusetea, relaxare, candoare, rasfat si ingrijire. Te ajuta sa te regasesti si sa acorzi mai multa atentie frumusetii tale!

Nu uita, ea sta doar in mainile tale!