Incontestabil, Andreea Esca este una dintre cele mai populare vedete din Romania. Imaginea Stirilor ProTV si director editorial al revistei The One, Andreea Esca este un simbol de profesionalism si eleganta, fiind o femeie care se remarca prin simplitate. De aceea, asocierea acesteia cu brand-ul Crystal-Fashion ne onoreaza si ne da puterea sa creem bijuterii si mai frumoase care sa straluceasca alaturi de vedete in lumina reflectoarelor si sa inspire mii de femei din Romania!  In atelierul nostru din Cluj, se realizeaza in fiecare zi zeci de modele din cristale Swarovski si furnituri de argint, dar sa vedem ce a ales Andreea sa poarte din multitudinea de produse disponibile pe www.crystal-fashion.ro!

esca1

Modelul Angelina Chaton Pear stralucesc discret la urechiile Andreei Esca! Aceasta bijuterie este o varianta imbunatatita cu doua monturi in forma de para a clasicului si renumitului model Angelina, pe care il puteti admira in fotografia de mai jos, in nuanta Emerald. 

esca3

Un best-seller al atelierului Crystal-Fashion, cercelul Angelina este inspirat din spectaculoasa bijuterie cu care Angelina Jolie a stralucit pe covorul rosu la Premiile Oscar! Chiar daca nu va permiteti smaralde, intotdeauna aveti la dispozitie si variante de bijuterii mai accesibile, cu aceasi stralucire si efect care pot imbogati vizual o tinuta casual, dar si o rochie de seara!   

esca2

 Realizati dintr-un singur cristal Swarovski urias, montat pe sistem de inchidere Leverback, cerceii Octagon stralucesc incredibil pe micile ecrane, avand un efect de innobilare a unei tinute casual! 

esca4

Cerceii Angelina Oval te cuceresc prin nuanta intensa a albastrului Crystal Bermuda Blue ce evoca nuanta cerului, a marii sau a astrelor! Andreea Esca i-a purtat in combinatie cu un sacou in nuanta lime pentru un contrast puternic si de efect!

esca5

La o tinuta casual, Andreea a preferat stralucirea discreta a cerceilor Pear, intr-o nuanta de miere. Sistemul de prindere Direct Leverback plaseaza cristalul exact sub lob, fiind preferatul clientelor noastre!

esca7

Cerceii  Crystallized Flat Pear cu piatra mare Swarovski ce bate in nuante de roz, batuta cu cristale mici i in nuante de albastru au completat ideal un sacou intr-o nuanta deschisa de verde!