Emisiunea "Te cunosc de Undeva", de la Antena1 surprinde de fiecare data publicul prin aparitiile spectaculoase ale vedetelor si transformrile neasteptate ale unor cantareti faimosi din Romania, in diferite personaje. In fiecare sambata, Crystal-Fashion este prezent la emisiune prin bijuterii extravagante care au accesorizeaza cu stil tinutele celebritatilor.

Imbracata intr-o rochie extravaganta cu pene, solista Delia Matache a purtat cercei supradimensionati in forma de toarte, batuti cu cristale  Swarovski plate, intr-un joc cromatic de roz si liliachiu. 

delia3

Metamorfozata in Miley Cyrus, celebra Andreea Banica a indraznit sa poarte cercei in forma de "cap de mort" realizati dintr-un singur cristal 3D. Cerceii Skull au dat o tenta rock tinutei tale, compusa dintr-un body sexy, rosu!

andreeab

Ca de obicei, actrita si modelul Alina Puscas a fost sexy si feminina intr-o rochie baby-doll de culoarea piersicii, pe care a accesorizat-o cu cercei si inel Chaton Octagon, batuti cu cristale mici verzi, in degrade si inel Rivoli, de la Crystal-Fashion.eu! Ea a mizat pe efectul contrastului coloristic intre rochie si bijuterii!

alinap