Organizarea evenimentelor, precum Oscar Party sau Balul Venetian a devenit deja o traditie pentru revista OK! Crystal-Fashion a fost alaturi de echipa publicatiei, oferindu-le jurnalistelor din redactie sa poarte bijuterii create in atelierul nostru din Cluj pentru a accesoriza cele mai frumoase rochii de seara si de a trai o seara memorabila!

ok1

ok2

ok3

Iata doua dintre jurnalistele OK! au stralucit pe covorul rosu cu cercei candelabru de la Crystal-Fashion! Este vorba despre Eloise Earrings  (Cercei in forma de mini candelabru, cu capetele mobile) si Feeria by Sonja, doua modele de cercei perfecte pentru petrecerile Sarbatorilor de Iarna.

Modelul Feeria magnetizeaza orice privire, prin  aspectul voluminos! Modelul Acesta se distinge prin combinatia de cristale in nuantele Capri Blue, Indicolite, Light Turqoise, Peridot si Fern Green, captate in constructii de ciment ovale, de diferite dimensiuni, aflate in crescendo. Aspectul voluminos este bine echilibrat de lipsa de greutate a acestui model cu efect vizual grandios!

ok5

Si vedetele au ales bijuteriile Crystal-Fashion. Camelia Baltoi (DigiSport) a optat pentru cercei , cercei mari candelabru cu un cristal urias in forma de para cu prelungire de fasii din cristale in monturi marunte care au accesorizat o rochie de seara rosie cu umerii goi!

ok7

ok8

Simona Taranu a fost o aparitie ce aminteste de divele de alta data ale Hollywood-ului! Ea a purtat Descending Pearl Waterfall, o bijuterie clasica si eleganta, realizata din perle de marimi diferite cu marime descrescatoare pe montura tombak placata cu argint cu pin si surub din argint.

ok9

Actrita Adina Galupa a optat pentru cerceii Amethyst Tanzanite Waterfall , o bijuterie ce imita perfect o cascada de cristale ce creaza un joc impresionant de reflexii prin miscarea libera a cristalelor si prinde viata la cel mai mic contact cu lumina.

ok10

Exotica Irina Mohora (TVR1) a accesorizat o rochie din dantela cu Pearl Agatha, cercei de lungime medie, un model clasic cu perle lunguiete si cristale navette pe lob. 

ok10