Cum să străluceşti la venirea primaverii

În ultimii ani ne-am dorit tot mai mult ca mărţişorul să nu mai fie doar simbolic ci să îl purtăm cu drag în fiecare zi de primăvară. Tocmai de aceea, ceea ce purtăm trebuie să se potrivească cu toate ţinutele noastre, să fie în tendinţe şi cel mai importat să fie de calitate pentru a nu se deteriora.

Anul acesta noi vă propunem să ieşiţi din anonimat şi să fiţi îndrăzneţi!

La Crystal-Fashion® avem o gamă largă de produse care pot intra în categoria Mărţişorului. De la broşe cu motive florale la cercei inimioare şi brăţări cu fluturaşi. Cristalele Swarovski fac ca sclipirea să fie de neegalat! Cu asemenea mărţişor te poţi deosebi de mulţime şi poţi ieşi din anonimat.

Celebrul şnur alb împletit cu roşu se poartă atât în piept cât şi la mână sau poate fi alăturat la o broşă, pandativ, brăţară etc.

martisor - Fulvia alc153HEART P 10 VITLT MARTISORmartisor kabbalah rivoli r 8 sn ros bebemartisor Chaton Flower ss34 Rose [surub]martisor England Queen 12 s Lavend-Violet+RoseWOpmartisor Damselfly Brooch ac201 (2)martisor Small Honey Bee ac198 (2)martisor butterflyCandy 14 fl s Violet