----INVENTAR----

Ok

Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi. 
Relații cu clienții:
După fiecare comandă lansată, contactam clientul nu numai pentru confirmarea comenzii, dar și pentru informații suplimentare. Este acel telefon când colega noastră răspunde în cel mai mic detaliu la orice nelămurire referitoare la produs, și nu numai. Împreună vom reuși să găsim soluția și să faceți alegerea potrivită. Relația noastră cu clientul se bazează pe încredere reciprocă.
Reselleri:
Primele comenzi de reselling sunt realizate împreuna cu atelierul și ne asigurăm că livrăm numai produse best-seller care să țintească minimum 80% din target.
WebSite-ul servește ca și catalog on-line pentru reselleri și prețurile afișate conțin TVA. Din prețul afișat pe site se scade discount-ul de reselling dobândit. Aproximativ 90% din produsele puse în vânzare permit discount pentru revânzători, dar există câteva produse speciale cărora nu li se aplică discount. Resellerii mărcii noastre au conturile pe site setate fiecare cu discountul dobândit în timp. La intrarea în cont vor vedea nu numai prețurile întregi, ci și prețurile lor proprii de achiziție cu TVA (dacă produsul permite discount). După lansarea comenzii se vor putea vedea clar sumele: suma inițială, suma discount-ului pe acea comandă, livrarea, TVA-ul (pentru suma deja redusă + transport) și totalul final. Clienții noștri (reselleri care achiziționează periodic și cu care avem o colaborare de o lungă durată) beneficiază de prețuri minime, fac achiziții lunare și vin periodic la training.

Tipuri de colaboratori:

  • Reselleri cu achiziție lunară, expunere și vânzare în magazine sau lanțuri de magazine proprii.
  • Reselleri On-Line fără achiziție lunară și stoc, cu expunere și vânzare doar pe webshopuri.
  • Colecții Capsulă: Crearea unei colecții întregi pentru o marcă deja existentă. Comercializarea și ambalarea se face exclusiv de către Marcă
  • Fidelizare Angajați: Achizițiile companiilor mari care oferă cadou angajaților cu ocazia unor evenimente..
  • Articole Promoționale și Inserții Reviste: Articole simple, în cantități uriașe, împachetate în ambalaj promoțional personalizat.
  • Colecții Vedete: Crearea unei colecții după idea și imaginația vedetei. Linie întreagă comercializată cu numele Vedetei sub licența Atelierului nostru.
  • Suporter al Federației Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.) și ale emisiunilor televizate. Livrarea articolelor în custodie pentru a fi purtate.
  • Concursuri Bloggeri și Facebook: Oferim gratuit specialitatea Atelierului, spre a fi oferite cadou la concursuri create de parteneri.


Printre clienții noștrii se numără mărci internaționale ca și Henkel, Philip Morris, Telekom, Gedeon Richter, Beiersdorf, Ringier, Labormed, Hyllan, sau Cora Hypermarche SA. Suntem mândrii suporteri ai Federației Române de Dans Sportiv și comercializăm peste 5.000 de modele de bijuterii caracterizate de următorul motto: Puțin Metal și Mult Cristal!