----INVENTAR----

Ok

Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi. 
În timp, marca noastră și-a creat o identitate proprie, clădită pe pasiunea noastră pentru cristale, pe ambiția de a crea modelele exact după dorința clientului și pe încăpățânarea de a accepta orice provocare tehnică, care părea aproape imposibilă. Ceea ce necaracterizează este simplitatea, însă aceasta este realizată printr-o tehnică complexă și foarte inovativă.
            Tehnica cu care ne-am lansat, a devenit o adevărată vedetă în asamblare: „construcția pe silicon transparent”.Cristale asezate în diferite forme, fără metal, prinse doar în silicon transparent. Această inovație a mărcii noastre oferă posibilitatea creării unor forme voluminoase și foarte ușoare de purtat. Bijuteriile devin compacte, confortabile și singura parte metalică folosită este sistemul de prindere.Printre produsele de serie realizate prin această tehnică amintim „TrippleXilion” norocosul Trifoi și „ChatonFlower” floricica cu petale din cristale chaton.
Pentru a rezolva o problemă des întâlnită de persoanele de gen feminin, am dezvoltat tipuri de încuietori de cercei pentru toate genurile de loburi: gaura sus poziționată, lob îngust, lob scurt, lob gros sau gaură lărgită.
 O altă invenție ingenioasă a fost cutiuța de bijuterii: „Multi Presentation Box” ce prin forma ei inteligentă poate fi folosită ca și suport de expunere pentru magazine. Capacul servește ca și picior de susținere, oferind posibilitatea așezării bijuteriilor în 3 feluri diferite, în funcție de nivelul ochiului. Fiecare bijuterie Crystal-Fashion® se livrează în cutiuța proprie cu certificatul de garanție pentru 6 luni alături de “TAG”-ul cu hologramă inscripționat cu logo-ul mărcii Swarovski: ”Crystals from SWAROVSKI®” și codul unic de verificare al originaliății cristalelor. Codul unic, format din 16 caractere este codul de verificare al mărcii noatre pe pagina oficială Swarovski. Fiecare hologramă este o garanție a originalității cristalelor.
 
Verifică codul tău aici:
 http://crystals.swarovski.com/brand/swarovski-seal/Swarovski_Seal.en.php