Confidențialitate - Crystal-Fashion®
loading

Confidențialitate

Politică de Confidențialitate GDPR
Aceasta este Politica noastră de Confidențialitate care explică modul în care colectăm, utilizăm, protejăm și dezvăluim informațiile despre dumneavoastră.
Informațiile colectate
Colectăm informații personale pe care le furnizați în mod voluntar, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa poștală etc., atunci când completați formularele noastre online sau când interacționați cu noi prin alte mijloace.
Utilizarea informațiilor
Informațiile colectate pot fi utilizate pentru:
Furnizarea și personalizarea serviciilor noastre;
Comunicarea cu dumneavoastră, inclusiv trimiterea actualizărilor și a ofertelor speciale;
Îmbunătățirea experienței utilizatorului;
Respectarea obligațiilor legale.
Protecția informațiilor
Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră și să luăm măsuri adecvate pentru securitatea acestora împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării lor.
Dezvăluirea informațiilor
Informațiile dumneavoastră personale pot fi dezvăluite doar în scopuri legale, la solicitarea autorităților competente sau în cazul în care este necesar pentru protejarea drepturilor, proprietății sau siguranței noastre sau a altora.
Opțiuni și drepturi
Aveți dreptul de a solicita accesul, rectificarea, ștergerea sau restricționarea utilizării informațiilor dumneavoastră personale. Pentru exercitarea acestor drepturi sau pentru orice întrebări suplimentare legate de politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați.
Modificări ale politicii
Ne rezervăm dreptul de a modifica periodic această Politică de Confidențialitate. Orice modificări vor fi publicate pe acest site web.
Acordul dumneavoastră
Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu această Politică de Confidențialitate.
Contact
Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați.
Crystal-Fashion® este proprietatea BROSCH&CO MARKETING SRL, cu sediul social în România, comuna Floresti, str. Avram Iancu, nr. 421G, județ Cluj, cod poştal 407280, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj cu nr. J12/283/2004, CUI RO16075441, Tel.: +40(0)721 44 22 82; E-mail: office@crystal-fashion.ro 

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti,  cod 010336
Telefon: +40.31.805.9211 / Fax: +40.31.805.9602
e-mail: anspdcp@dataprotection.ro
web: www.dataprotection.ro

Vă încurajăm să ne contactați în primul rând în caz de probleme, dar păstrați-vă dreptul de a apela la autorități dacă este necesar. Vom face tot posibilul să rezolvăm orice situație în mod amiabil.