Livrare & Plată - Crystal-Fashion®
loading

Livrare & Plată

Expediții interne:
Comenzile confirmate anterior, cu data de livrare stabilită de comun acord cu clientul, sunt expediate prin intermediul serviciului de curierat Sameday. Pentru comenzile cu o valoare totală care depășește 450 de lei (fără taxele de transport incluse), livrarea este gratuită. Toate comenzile, indiferent de modalitatea de plasare, vor fi verificate telefonic de către echipa noastră de operatori. Comenzile care nu pot fi validate NU vor fi procesate.
Dacă coletul ul nu sosește în termenul convenit, vă rugăm să contactați firma de curierat Sameday: office@sameday.ro, 021 6370660  (Lu-Vi 9:00-17:00) 

Expediții externe:
Comenzile care au fost confirmate anterior cu o dată de livrare convenită cu clientul vor fi expediate prin DHL Express. Termenul mediu de livrare este de 24 până la 48 de ore (1-2 zile lucrătoare), iar termenul maxim este de 72 de ore (3 zile lucrătoare). Toate comenzile externe, indiferent de modalitatea de transmitere, vor fi confirmate telefonic sau prin email de către echipa noastră de operatori. Comenzile care nu pot fi confirmate nu vor fi procesate.

Plată:
-Pentru comenzile cu livrare internă: clienții au opțiunea de a plăti în numerar la primirea coletului, prin ordin de plată sau cu cardul în momentul plasării comenzii.

-În cazul clienților care au confirmat dar nu au ridicat comanda (coletul) la destinație, plata cu cardul va fi singura opțiune disponibilă pentru viitoarele achiziții.

-Comenzile cu livrare externă: pot fi achitate cu cardul în momentul plasării comenzii sau prin ordin de plată după plasarea comenzii și întocmirea facturii.